EverNet Telecom - Internet Provider

Parerea Clientilor
pareri reale, de la clienti reali

Parerea clientilor

Clientii EverNet au fost intotdeauna multumiti de serviciile oferite si de rezultate dintr-un singur motiv: echipa noastra pune pasiune in munca si se dedica in totalitate fara niciun compromis. Astfel toate aceste actiuni se rezuma la un singur scop, si anume multumirea clientilor.

La EverNet suntem mandri sa gazduim o multime de VPS-uri, zeci de magazine online si peste 4000 de domenii atat din spatiul romanesc cat si international. Pentru a le lista pe toate aici ne-ar lua ceva timp asa ca ne-am gandit sa alegem cateva marturii de la clienti cu privire la experientele pozitive legate de serviciile noastre. Daca doresti sa afli mai multe detalii legate de ceea ce spun acestia, te rugam sa citesti mai departe...

 •  

  Otto V. (Marketing Director la Total Pro Beauty)

  Am ales acum 16 ani serviciile EverNet din idea de a incerca daca intr-adevar se ofera ceea ce se promoveaza. Timpul a facut ca serviciile lor sa ni se potriveasca asemeni unei manusi. O manusa cu cinci degete, cinci motive care ne-au convins sa ramanem parteneri: incredere, profesionalism, flexibitate, promptitudine, seriozitate.
   
 •  

  Bogdan P. (Art Director la Creative Bulb)

  Sunt foarte multumit de serviciile EverNet. Asistenta este de calitate si este focusata in primul rand pe client. Multumesc pentru tot ajutorul acordat si pentru serviciile oferite la preturi mai mici fata de alti competitori. De fiecare data cand am avut o intrebare, au raspuns in cateva ore, si, de cele mai multe ori in cateva minute - fie pe timp de noapte sau zi. Oare oamenii acestia chiar nu au somn?
   
 •  

  Mihai Turcu (Dezvoltator Software la MAT Soft)

  Dupa mai multe firme de hosting incercate si bani aruncati pe fereastra, pot sa zic ca am ajuns unde trebuie. Nu pot reprosa nimic pentru serviciile oferite. Sunt foarte multumit iar viteza de incarcare a paginilor este mai mare decat am sperat la achizitie.
   
 •  

  Calin Damian (Managing Director la Solarway Romania)

  Am fost extrem de fericiti sa gazduim cateva site-uri la EverNet. Ii recomand mereu cu placere. EverNet este probabil cea mai buna firma de hosting din Romania cu un suport foarte rapid si profesional.
   
 •  

  Mirela Iordache (Proprietar magazin online)

  Detin un magazin online si am ales sa-l gazduiesc la EverNet. Apreciez in mod deosebit ca de fiecare data cand am avut vreo problema sau nelamurire, suportul s-a miscat rapid si a rezolvat totul in timp record in conditii de zero downtime.
   
 •  

  Marius Costea (Internet Security Specialist)

  Mi se pare ideal pentru cei care au nevoie de o solutie de hosting rapida si sigura insa avantajoasa totodata la nivel de costuri. Am fost nevoit sa imi transfer site-ul de la un alt host si am reusit sa fac acest lucru aici foarte repede. Un plus notabil vine si din viteza de reactie la solicitarile mele, atunci cand am avut nevoie de suport in a configura avansat niste tool-uri. Recomand fara rezerve!