Despre EverNet Telecom

Evoluam continuu pentru a ramane un furnizor de top pentru clientii nostri.

Tehnologia ne face viata mai usoara. Ne permite sa rezolvam probleme eficient, ne elibereaza timp si ne ajuta sa ne bucuram de viata. Ne da mai multa libertate.

La EverNet credem ca oricine, oriunde si oricand isi va rezolva problemele mai rapid si se va bucura mai mult de viata. Si credem ca prin ceea ce facem in fiecare zi ajutam ca acest viitor sa devina curand, realitate.

Misiunea Noastra

Misiunea EverNet Telecom inseamna a oferi clientilor cele mai bune servicii de telecomunicatii din punct de vedere calitativ, in termeni de fiabilitate, performanta si customer service, in conditiile celui mai avantajos raport calitate - pret.

Proiectul EverNet a luat nastere in anul 2002 din necesitatea de a satisface cererea in crestere, de acces la informatie. Experienta acumulata, face din echipa EverNet un reper al profesionalismului in materie de furnizare servicii internet, gazduire servere si hostare site-uri in Romania.

Actionam intr-un mod responsabil, conform unui set de valori si principii ce guverneaza orice actiune intreprinsa:

Curaj

Nu ne e frica sa propunem idei noi si sa testam concepte noi. Suntem increzatori in competenta si calitatile noastre si tratam greselile ca pe o oportunitate de a invata. Sustinem lucrurile in care credem si incercam sa le transferam si celor cu care intram in contact.

Competenta

Ne folosim cunostintele si abilitatile pentru a intelege problemele care se ivesc si pentru a identifica solutii viabile. Recunoastem problemele care ne depasesc competenta si apelam la colegi sau parteneri pentru a ne ajuta sa gasim solutii. Suntem deschisi catre invatarea de lucruri noi care ne imbunatatesc abilitatile si ne ridica competenta.

Respect

Demonstram incredere si curaj. Cunostintele angajatilor nostri sunt extrem de apreciate si suntem cu totii responsabili de crearea unui climat bun de lucru. Ii tratam pe cei din jurul nostru asa cum ne dorim sa fim tratati, intr-un mod profesionist si corect. Siguranta si integritatea clientului si retelei sunt atent protejate si vom actiona intotdeauna in interesul clientilor nostri si al companiei.

Integritate

Ne respectam cuvantul dat si construim relatii bazate pe incredere. Suntem sinceri, corecti si ne asumam responsabilitatea actiunilor pe care le intrerpindem. Nu incalcam principiile si valorile pe care ni le-am asumat indiferent de circumstantele si beneficiile de moment.

Parerea clientilor

Am fost foarte multumit de serviciile de Web Hosting de la EverNet. Ii recomand mereu cu placere. EverNet este probabil cea mai buna firma de hosting din Romania cu un suport foarte rapid si profesional.

Calin Damian
Managing Director

Sunt foarte multumit de serviciile EverNet. Asistenta este de calitate si este focusata in primul rand pe client. Multumesc pentru tot ajutorul acordat si pentru serviciile oferite la preturi mai mici fata de alti competitori.

Bogdan P.
Art Director

Detin un magazin online si am ales sa-l gazduiesc la EverNet. Apreciez in mod deosebit ca de fiecare data cand am avut vreo problema sau nelamurire, suportul s-a miscat rapid si a rezolvat totul in timp record in conditii de zero downtime.

Mirela Iordache
E-shop Owner

Dupa mai multe firme de hosting incercate si bani aruncati pe fereastra, pot sa zic ca am ajuns unde trebuie. Nu pot reprosa nimic pentru serviciile oferite. Sunt foarte multumit iar viteza de incarcare a paginilor este mai mare decat am sperat la achizitie.

Mihai Turcu
Dezvoltator Software

Am ales acum 16 ani serviciile EverNet din idea de a incerca daca chiar se ofera ceea ce se promoveaza. Timpul a facut ca serviciile lor sa ni se potriveasca asemeni unei manusi. O manusa cu cinci degete, cinci motive care in timp ne-a convins sa ramanem parteneri: incredere, profesionalism, flexibitate, promptitudine, seriozitate.

Otto V.
E-shop Owner

vezi toate parerile